logo

 

Sfeervol logeren in landelijk Normandië

 

 

| Home | Actueel | de Gîte| Prijzen & Arrangementen | Omgeving | Links | Contact |

zen

boom in de mist

vlinder

Prijzen per week voor 2013. (Klik hier voor de prijzen voor 2014).

 

Laagseizoen               445 €     
Midseizoen                 520 €   
Hoogseizoen              735 €  

     

Laag seizoen: oktober-april, exclusief schoolvakanties
Midseizoen: mei, juni, september, voorjaars-, herfst- en kerstvakantie
Hoog seizoen: juli-augustus

Bovengenoemde prijzen zijn per week, exclusief verplichte eindschoonmaak van 50 euro en inclusief beddengoed en keukenlinnen. Bij aankomst zijn uw bedden opgemaakt! Wij hebben gekozen voor een verplichte eindschoonmaak om zo aan al onze gasten een schoon huis te kunnen garanderen.

Voor een beetje extra gemak kunt u ook een luxe handdoekenpakket reserveren. Voor 7,50 euro per persoon per week, kunt u gebruik maken van 1 badlaken, 1 handdoek, 2 washandjes en een gastendoekje. Dus geen extra wasgoed mee naar huis.

De huurprijs in het hoogseizoen is inclusief water en elektriciteit. Omdat het huis deels wordt verwarmd met elektrische radiatoren vragen we in het mid- en laagseizoen een bijdrage in het energieverbruik volgens de gangbare EDF-tarieven (momenteel ca. 0,14 € per KWh) voor extra energieverbruik boven de 10 KWh per dag.

In het hoogseizoen en tijdens schoolvakanties is zaterdag de aankomst- en vertrekdag. Daarbuiten zijn andere aankomstdagen in overleg. Ook is het dan mogelijk om de gîte te boeken voor een midweek of weekend. Op de aankomstdag is het huis beschikbaar vanaf 16.00 uur. We vragen u het huis op de vertrekdag vóór 11.00 uur te verlaten.

Een kinderbedje en kinderstoel zijn op aanvraag beschikbaar zonder meerprijs. Dit geldt ook voor het eventuele extra bed (1.80 m bij 0.85 m)

In huis mag niet gerookt worden en helaas zijn huisdieren ook niet welkom.

Bel of email ons gerust voor vragen over beschikbaarheid en reservering.

 

U bent van harte welkom in onze gîte ’Esprit du Bocage’.

 

stenen bankje


Versie laatst bijgewerkt op : September 8, 2013